0

Winkelwagen

Boot

Toont alle 7 resultaten

Boot – Brasil Santos Espresso – koffiebonen – 1kg

4.00 out of 5

Vanaf € 25,17 per stuk

Karaktevol, passievol en uitdagend zijn enkele van de uitgesproken eigenschappen van de Braziliaanse bevolking en deze passen ook perfect bij de kenmerken van de Brazil Santos Espresso. Een zeer uitbundig smaakfeest in je koffiekop.

Vanaf 25,17

Boot – Colombia Kachalu Organic Espresso – koffiebonen – 1kg

5.00 out of 5

Vanaf € 25,17 per stuk

De Kachalu communiteit van koffieboeren in het departement Santander dichtbij het plaatsje Oiba startte in 1999. Dit is één van de eerste projecten van de F.N.C. (de Colombiaanse koffieboerenorganisatie) om biologische koffie van hoge kwaliteit te verbouwen gekoppeld aan het in stand houden van het regenwoud en een betere prijs voor de boeren. De koffiestruiken hebben natuurlijke schaduw van een grote variëteit aan regenwoudbomen.

Vanaf 25,17

Boot – Ethiopië Organic Espresso – koffiebonen – 1kg

Vanaf € 26,18 per stuk

De koffie uit het Guji gebied is populair om de grote aromatische complexiteit en intensiteit. Deze struiken groeien in de schaduw op een hoogte van 1800 tot 2150 meter. De Ethiopië Dimtu Tero is gecertificeerd organisch geteeld en EKO gecertificeerd wat betekent dat het van kleine boeren is gekocht tegen een eerlijke, economische duurzame prijs.

Vanaf 26,18

Boot – Indonesia Sumatra Mandheling Organic Espresso – koffiebonen – 1 kg

Vanaf € 28,20 per stuk

De unieke productie methode Giling Basah resulteert in een zeer volle body, lage zuurgraad en volle chocolade nasmaak. De pergamino huid wordt van de boon getrokken bij een vochtgehalte van 50%. Afkomstig uit het Gayo gebergte in het district Takengon en Bener Meriah, Aceh. De koffiegebieden liggen op 1100 – 1600 meter hoogt

Vanaf 28,20

Boot – Java Espresso – koffiebonen – 1kg

Vanaf €25,17 per stuk

Jampit Estate is één van de vier ‘government-estate’ plantages, die al aangelegd werden in de tijd van de koloniale Hollandse koffieplanters (Jampit, Blawan, Pancoer en Kayumas). De hoogte van de Estate is circa 1300 meter boven zeeniveau, dichtbij de vulkanische Iljen–streek. Barend Boot heeft door de jaren heen gigantisch veel monsters uit Java geproefd.

Vanaf 25,17

Boot – Panama Hartmann Birdsong Espresso – koffiebonen – 1kg

Vanaf € 23,21 per stuk

Met deze koffie wonnen zij de Misset Koffietest 2018/2019. Vier broers en één zus hebben het stokje overgenomen van hun vader Ratibor Hartmann. Zij ‘runnen’ deze Panamese plantage vol passie.

Vanaf 30,21

Boot – Panamaria Espresso – koffiebonen – 1kg

Vanaf € 25,17 per stuk

De cheffin van de plantage bleek Maria Ruiz, zij is de ‘moeder’ van deze smaak geworden, waar de koffie naar vernoemd is. De smaak van de Panamaria werd 26 jaar geleden gecomponeerd uit allerlei lots, door Jacob Boot, Maria en Plinio Ruiz aan de proeftafel in Panama.

Vanaf 25,17

Toont alle 7 resultaten

Boot

Bestel Boot koffie op koffieuitverkoop.nl . Vandaag voor 15:00 besteld betekent binnen 1-2 werkdagen in huis. Gratis bezorgd vanaf € 50.

Als tegenwicht van de Italiaanse klassiekers, een parel uit Nederland: Boot koffie. 
Boot Koffie garandeert al vanaf 1973 de beste kwaliteitsbeleving van koffie, vanaf de plantage tot in het kopje. 

Boot Koffie verkoopt een uitgebreid assortiment van traceerbare, single origin, 100% arabica koffiebonen, ambachtelijk gebrand als espresso- en filterkoffie, waaronder organic naturals, biologische maar ook speciale gelimiteerde variëteiten.

Barend Boot heeft met Boot Koffie een sterke missie gericht op eerlijke koffie: iedereen gelukkig maken met de smaak van koffie, de naam van de koffieboer bekend maken en meehelpen met waardige leefomstandigheden op de koffieplantage. De klanten van Boot Koffie weten dat koffieboeren in ontwikkelingslanden, waarvan wij met velen een decennia lange relatie onderhouden, een rechtvaardige prijs hebben ontvangen. Een prijs die boeren in staat stelt te investeren in duurzame ontwikkeling, leefomstandigheden en kwaliteit van de koffie. Denk daarbij aan productiviteitsverbeteringen, een schoon milieu, goed onderdak, onderwijs en betere gezondheidszorg.

Bij Koffieuitverkoop.nl kunt u terecht voor een brede selectie aan Boot koffiebonen,  en dat voor de aller scherpste prijs! 
X
Chat openen