0

Winkelwagen

Segafredo

Toont alle 5 resultaten

Segafredo – Espresso Casa – koffiebonen – 1 kg

5.00 out of 5

Vanaf € 8,56 per stuk

De Segafredo Espresso Casa koffiebonen 1 kg hebben een volle aroma en bezorgt u op ieder gewenst moment een ware koffiebeleving. Iedere dag opnieuw een ‘espresso’ hoogtepunt, voor een geweldige prijs.

Vanaf 8,56

Segafredo – Intermezzo – koffiebonen – 1 kg

5.00 out of 5

Vanaf € 5,99 per stuk

De Intermezzo is een klassieker uit het assortiment van Segafredo. Een oud en beproefd recept dat nog steeds ongekend populair is bij koffieliefhebbers.

Vanaf 5,99

Segafredo – proefpakket – koffiebonen – 4 kg

5.00 out of 5

Vier verschillende soorten. Van pittig naar mild: Intermezzo, Espresso Casa, Selezione Espresso en Selezione Crema. De koffie van dit toonaangevende merk heb je ongetwijfeld wel eens gedronken. Je vind de koffie namelijk overal: van chique restaurants tot aan de voetbalkantine.

37,99

Segafredo – Selezione Crema – koffiebonen – 1 kg

Vanaf € 9,67 per stuk

De Segafredo Selezione Crema is een blend van Arabica en Robusta bonen uit de beste landen. Authentieke Italiaanse espressoboon. Deze melange van Segafredo is zeer geschikt voor zowel een mooie espresso als lungo.

Vanaf 9,67

Segafredo – Selezione Espresso – koffiebonen – 1 kg

Vanaf € 10,03 per stuk

De Segafredo Selezione Espresso (Selezione Oro) alleen dan in een ander jasje. is een blend van Robusta en Arabica bonen uit Brazilië, Costa Rica, Ivoorkust en Colombia.

Vanaf 10,03

Toont alle 5 resultaten

Segafredo Zanetti

Bestel Segafredo Zanetti koffie op koffieuitverkoop.nl . Vandaag voor 15:00 besteld betekent binnen 1-2 werkdagen in huis. Gratis bezorgd vanaf € 50.

Relatief jong, opgericht in 1988 door Massimo Zanetti, is Segafredo uitgegroeid tot grootste producent van Espresso in de wereld, meer dan 90.000 klanten drinken 60 miljoen kopjes Segafredo espresso per dag!

De missie “to spread the taste, the culture and preparation method of the true Italian Espresso to the whole world” is nog steeds actueel.

Om aan de macht te blijven moet je constante kwaliteit leveren, kwaliteit van “Boon naar Beker” is dan ook het credo. 

Segafredo Zanetti is dan ook de enige koffiebrander ter wereld die het proces van koffieproductie helemaal in eigen beheer heeft? Dit begint natuurlijk op de plantages in Brazilië en Costa Rica. Maar ook het mengen en branden is in eigen beheer. 

Segafredo Espresso bestaat uit een kwalitatief hoogwaardige melange van de allerbeste Robusta en Arabica koffiebonen, in het Italiaans gezegd: il vero espresso italiano.

Kortom, bij Koffieuitverkoop.nl kunt u terecht voor een brede selectie aan Segafredo koffiebonen en gemalen koffie,  en dat voor de aller scherpste prijs! 

X
Chat openen