Bestelling plaatsen

Bestellen bij KoffieUitverkoop, de voordeligste koffiewinkel van Nederland, is zeer eenvoudig:

– Via de webshop op koffieuitverkoop.nl
– Telefonisch op ☎ 030-2270058
– Per E-mail naar info@koffieuitverkoop.nl

Via de webshop

Stap 1 – Plaats de gewenste koffie in uw winkelwagen.
Alle bedragen zijn inclusief BTW.
Plaats uw bestelling met of zonder account.
Stap 2 – Vul uw gegevens in.

• Om uw bestelling te verwerken, vragen wij u enkele persoonlijke gegevens in te vullen. Heeft u al een account bij Koffieuitverkoop? Log dan eenvoudig in met uw e-mailadres en wachtwoord, u hoeft uw gegevens dan niet opnieuw in te voeren.
• Wilt u uw koffie laten bezorgen op een ander adres dan het factuuradres? Vink dan de optie “Alternatief afleveradres” aan en voer de gewenste gegevens in.
• Wanneer u uw postcode en huisnummer invult, verschijnt automatisch het juiste adres.
Stap 3 – Maak een account aan (optioneel)

• Geef onderaan de pagina het gewenste bezorg moment door.
Let op: Mocht u al een account hebben of wilt u geen account aanmaken, dan dient u dit veld leeg te laten anders kunt u de bestelling niet versturen.
Stap 4 – Kies uw betaalmethode

• Bij Koffieuitverkoop zijn er verschillende betaalmethodes: direct betalen met iDEAL en Credit Card of achteraf via Klarna.

• Heeft u een kortingscode? Dan heeft u hier de optie deze in te voeren.
Stap 5 – Rond uw bestelling af

• Klik op de knop ‘Bestelling versturen’ om uw bestelling te voltooien.
• U ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

• Als u de bestelling correct heeft afgerond, komt u op de succespagina. Hier ziet u een overzicht van uw bestelling en het totaalbedrag. Uw bestelling is nu correct bij ons binnengekomen.
• U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail.

Telefonisch:

KoffieUitverkoop is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

☎ 030-2270058

E-mail:

Wij bieden ook de mogelijkheid om een bestelling door te geven via e-mail. Stuur dan uw gewenste bestelling naar: info@koffieuitverkoop.nl

Bestelling volgen

Wanneer uw bestelling is verstuurd, ontvangt u een e-mail van de bezorgdienst. Hierin staat alle informatie omtrent de bezorging en een track & trace code per doos zodat u uw bestelling kunt volgen.
Deze mail ontvangt u één werkdag voor de bezorging.

Bestelling wijzigen en/of annuleren

Na het plaatsen van uw bestelling wordt deze onmiddellijk doorgezet naar ons magazijn zodat u zo snel mogelijk van uw koffie kunt genieten. Dit is een volledig geautomatiseerd proces waardoor het niet mogelijk is om uw order na het plaatsen nog te wijzigen. Bent u iets vergeten te bestellen of wilt u een andere wijziging doorgeven? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer 030-2270058 of stuur een email naar info@koffieuitverkoop.nl.

Verzendkosten/ bezorgkosten

Gratis bezorging bij besteding vanaf 50 euro.
Voor bestellingen onder de €50,- zijn de verzendkosten € 6,95- inclusief BTW.

Veilig winkelen

Uw gegevens worden enkel gebruikt om uw sneller en beter van dienst te kunnen zijn. Uiteraard worden gegevens privé gehouden en worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

Bezorging & Levertijd

LET OP! In verband met het Corona-virus kunnen onderstaande levertijden niet  altijd gehaald worden.

Foutieve levering

Hoewel wij onze uiterste best doen om uw bestelling tijdig en op een correcte wijze bij u thuis af te leveren, kan er wel eens wat fout gaan. Heeft u onverhoopt de verkeerde koffie ontvangen? Neemt u dan contact met ons op. Wij zullen erop toezien dat u zo spoedig mogelijk de juiste koffie in huis heeft.

Bij bestellingen (op werkdagen) voor 15.00 volgt levering binnen 1 – 2 werkdagen, afhankelijk van de snelheid van onze bezorgdienst DPD.
U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bestelbevestiging. Na verzending volgt een verzendbevestiging met track & trace code voor het volgen van de bestelling. Wanneer de vervoerder DPD niet kan leveren, wordt het artikel nogmaals aangeboden, of bij de buren afgeleverd wanneer dit niet lukt wordt het bij een afhaalpunt achtergelaten.