Verzendkosten

U ziet tijdens de afronding van de bestelling automatisch de verzendkosten die worden berekend voor uw order. Hierbij hanteren wij een scherp tarief voor het thuis laten bezorgen van de order in Nederland.

Tot een orderbedrag van €50 rekenen wij een verzendtarief van €5,75 exclusief BTW. Bestellingen boven het bedrag worden gratis bezorgd.

Levertijd

Bij bestellingen (op werkdagen) voor 15.00 volgt levering binnen 1 – 2 werkdagen, afhankelijk van de snelheid bezorgdienst.
U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bestelbevestiging. Na verzending volgt een verzendbevestiging met track & trace code voor het volgen van de bestelling.

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om uw bestelde producten gedurende 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag waarom de bestelling is ontvangen.
U heeft maximaal 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren na het melden van de ontbinding van de koopovereenkomst.

Bij voorkeur ontvangen wij een e-mail met daarin de specificatie van de retourmelding zodat wij kunnen zorgen voor een snelle afhandeling van de retouropdracht. Daarna zullen wij zorgen voor een creditnota en bijhorende terugbetaling van de (gedeeltelijke) order. Wij behouden hier ons het recht op het terugbetalen van de credit totdat wij de producten daadwerkelijk hebben ontvangen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Verzendkosten vallen niet binnen het bedrag dat gecrediteerd wordt.

Bij schade aan de producten die wij retour ontvangen behouden wij het recht op geen uitbetaling van de creditfactuur.

Retouradres:
Koffieuitverkoop.nl t.av. “Retouren”
Korte Jansstraat 23
3512GM, Utrecht
Nederland