Verzendkosten

U ziet tijdens de afronding van de bestelling automatisch de verzendkosten die worden berekend voor uw order. Hierbij hanteren wij een scherp tarief voor het thuis laten bezorgen van de order in Nederland.

Tot een orderbedrag van €50 rekenen wij een verzendtarief van € 6,95  inclusief BTW. Bestellingen boven het bedrag worden gratis bezorgd.

Levertijd

Bij bestellingen (op werkdagen) voor 15.00 volgt levering binnen 1 – 2 werkdagen, afhankelijk van de snelheid bezorgdienst.
U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bestelbevestiging. Na verzending volgt een verzendbevestiging met track & trace code voor het volgen van de bestelling.

Retourneren

U heeft de mogelijkheid om uw bestelde producten gedurende 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag waarom de bestelling is ontvangen.
U heeft maximaal 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren na het melden van de ontbinding van de koopovereenkomst.

Bij voorkeur ontvangen wij een e-mail met daarin de specificatie van de retourmelding zodat wij kunnen zorgen voor een snelle afhandeling van de retouropdracht. Daarna zullen wij zorgen voor een creditnota en bijhorende terugbetaling van de (gedeeltelijke) order. Wij behouden hier ons het recht op het terugbetalen van de credit totdat wij de producten daadwerkelijk hebben ontvangen. De verzendkosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Bij schade aan de producten die wij retour ontvangen behouden wij het recht op geen uitbetaling van de creditfactuur.

Herroepingsrecht

“U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF INVOEGEN), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

Retouradres:
Koffieuitverkoop.nl t.av. “Retouren”

Arnhemse Bovenweg 13
3971 MA Driebergen-Rijsenburg
Nederland

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”

Modelformulier

Bij bestellingen (op werkdagen) voor 15.00 volgt levering binnen 1 – 2 werkdagen, afhankelijk van de snelheid van onze bezorgdienst DPD.
U ontvangt na het plaatsen van de bestelling een bestelbevestiging. Na verzending volgt een verzendbevestiging met track & trace code voor het volgen van de bestelling. Wanneer de vervoerder DPD niet kan leveren, wordt het artikel nogmaals aangeboden, of bij de buren afgeleverd wanneer dit niet lukt wordt het bij een afhaalpunt achtergelaten.