Design en smaak in één!

Met een door Luca Trazzi ontworpen illy Iperespresso espressomachine zet u de lekkerste espresso en cappuccino in uw eigen keuken. Veel mensen vinden illy machines zó mooi dat ze ook in de huiskamer worden gebruik. Haal de barista in uzelf naar boven en geniet van het prachtig retro Italiaanse design. Perfect voor de heerlijke Iperespresso capsules. Lekker thuis genieten van illy kwaliteitskoffie!

Een espresso thuis net zo goed als die van in een koffiebar?

De Iperespresso is een specialiteit van illy. Iedereen zet hiermee thuis een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso. Punt! Kinderlijk eenvoudig en uw creatie wordt met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag afgerond die een enorme begeerte bij koffieliefhebbers oproept.

Dankzij de Iperespresso kan iedereen een weergaloze espresso bereiden: de Iperespresso machine regelt de perfecte temperatuur, waterdruk en doorlooptijd. De illy Iperespresso capsules bevatten een optimale dosis illy melange van negen soorten, speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen. Deze capsules zijn als een complete extractiekamer die de koffie in twee fasen bereiden: hyperinfusie en emulsie. Resultaat: een heerlijke kwaliteitskoffie waarvoor je vroeger een koffiebar moest bezoeken.

Koffieuitverkoop.nl de beste keuze voor illy koffie

Een illy koffiemachine is de beste start voor een perfecte espresso of cappuccino. Bij Koffieuitverkoop.nl kunt u terecht voor de beste illy koffiemachines. Altijd voor een lage prijs, altijd supersnel in huis! Goede koffie is een keuze.